Hästar i Snöbollskrig

Clydesdalehäst hästar har varit en symbol för Budweiser ända sedan 1930 talet. Förutom en arbetshäst på gården, användes de mycket till att dra ölkärror förr i tiden. Clydesdalehästen har blivit väldigt berömd genom reklamfilmerna för Super Bowl. Varje år kommer en ny reklamfilm med Clydesdalehästar och en ny historia. Reklamfilmerna är vackra och fyndiga. En av de bästa reklamfilmerna man kan se.cl

Nya historier varje år

Varje år är det en ny historia, och det året då hästarna hade snöbollskrig är riktigt bra. Det är vinter och landskapet ligger vitt. Några yngre tonårshästar bestämmer sig för att skoja lite med de äldre hästarna som står en bit bort. Gömda bakom en stor gran, krafsar de ihop en snöboll med hovarna som de sedan kickar till, rakt i rumpan på en av de äldre hästarna. Tonåringarna tycker att det är hejdlöst roligt, men de vuxna muttrar och en av dem går fram till granen och drämmer till stammen med rumpan. Hela granen skakar och en hel hög med snö trillar ner över de förvånade unghästarna. Riktig charmigt.

Lite olika stories

Det finns många reklamer med Clydesdalehästarna och en handlar om att inte få plats i laget och där en företagsam dalmatinerhund bestämmer sig för att träna hästen, så att den blir uttagen till laget. En annan handlar om en ung häst som ser ett foto på sina förfäder som drar ölkärror. Även om han är ung och för liten så bestämmer han sig för att också dra ölkärra, men kärran är för tung för den unga hästen, men han får oväntat hjälp från några vuxna hästar, som puttar på baktill på vagnen. En väldigt söt reklamfilm. Sen har vi valpen som letar efter sin vän, en Clydesdalehäst. Så mysig och han hittar så klart sin vän till slut. Även om man inte tycker om ölen, så är dessa reklamfilmer vad en hästälskare måste se.